Posts tagged with "organizimi dasmes"

Ja disa keshilla si te organizojme dasmen

Ja disa keshilla si te organizojme dasmen
Të planifikosh dasmën mund të jetë skajshmërisht stresuese, sepse duhen vënë shumë gjëra në vend dhe e gjithë kjo është shumë e kushtueshme. Por një dasmë nuk ka pse të jetë shumë e shtrenjtë për të qenë një përvojë e mrekullueshme. Ti mund të bësh dasmën e ëndrrave edhe me një pjesë të kostos që dëgjon të përmendet.  Read More →

Si te oraganizoni dasmen

Si te oraganizoni dasmen
Të planifikosh dasmën mund të jetë skajshmërisht stresuese, sepse duhen vënë shumë gjëra në vend dhe e gjithë kjo është shumë e kushtueshme. Por një dasmë nuk ka pse të jetë shumë e shtrenjtë për të qenë një përvojë e mrekullueshme. Ti mund të bësh dasmën e ëndrrave edhe me një pjesë të kostos që dëgjon të përmendet.  Read More →