Tag: Pagjumesia

Pse duhet të bëni seks çdo dite?

Stresi, pagjumësia, PMS dhe pesha e tepërt mund të jenë vetëm një e kaluar për ju nëse keni marrëdhënie seksuale të rregullt. Të paktën këtë ka treguar një hulumtim. Viteve të fundit janë …