Tag: Piling

Piling prej bajameve

Bajamet e mbajnë lëkurën elastike nga dëmtimi dhe kjo është arsyeja pse vaji dhe qumështi i bajameve janë nga përbërësit kryesorë në prodhimet e kremrave të lëkurës. Pilingu prej bajamesh …