Tag: renien e flokut

Ilacet per renien e flokut

Duke pasur parasysh se shkaktarët e rënies së flokëve janë të shumtë, po ashtu edhe shërimi është i llojllojshëm dhe varet nga shkaktarët. Me preparatet polivitaminoze, në mënyrë lokale …