Tag: rimeli

Rimeli për pamje elegante

Rimeli është protagonisti i tendencave të makijazhit në stinën e dimrit. Mjafton një kalim i shpejtë për të pasur një shikim elegant dhe joshës. . Çdo rimel ka karakteristikat e veta i …

Identikiti i rimelit

Mjaftojne pak minuta perpara pasqyres per ti dhene jete dhe per te fshehur ndonje defekt ne fytyre, toni i syve, buzekuqi, pudra, rimeli dhe loja mbaron. Mjaftojne pak minuta perpara …

Per grime te persosur

Megjithatë, në mënyrë që grimi të jetë i përsosur, është me rëndësi të dini se si ta përdorni peneli dhe ta përshtatni atë me stilin e grimit. Ne ju këshillojmë edhe cilat ngjyra t’i …

10 vështrimet ‘Smokey Eyes’

Ke disa kohë që po kërkon një teknikë për të trukuar sytë, një teknikë që fsheh defektet e vogla dhe që të jep një pamje sensuale dhe të thellë njëkohësisht? Bëhet fjalë për Smokey Eyes, …