Posts tagged with "RREZET INFRA TE KUQE"

Truket per tu pastruar

Truket per tu pastruar
Shiheni në pasqyrë dhe nuk ndiheni rehat me veten? Veshjet ju ngushtojnë në “pikat kritike” të trupit dhe pas vakteve e keni barkun të fryrë si top futbolli? Nuk dilni rregullisht në banjë dhe në mbrëmje i keni këmbët e fryra? Është koha për t’iu gjetur një ilaç të gjitha këtyre problemeve. Një dietë “pastruese” e bërë në mënyrën e duhur mund t’iu rinojë trupin dhe mendjen. Sipas specialistes së mirëqenies...