Posts tagged with "rroba plazhi"

Kostumet e plazhit për veren e 2010

Kostumet e plazhit për veren e 2010
Në tendencë në modën e plazhit janë bikini miks, kostumet “e shkurtuara”, pamje marinarësh dhe stampat ekzotike. Ndërsa ngjyra e plazhit do të jetë blu. Bikini. Janë shumë seksi, provokuese dhe femërore. Trendi më i fundit është bikini, ku nuk do të ketë më kostume standard, në këtë stinë do të ketë copa sipas shijes. Rripat. Shumë në modë janë edhe rripat e lartë, të cilët gjenden në të gjitha versionet....