Tag: Seksi

Seksi dhe shëndeti

Ekzistojnë njëzet (20) arsye që seksi dhe dashuria ndikojnë në bukurinë dhe në shëndetin e femrave dhe të meshkujve. 1- Dashuria e mjaftueshme do të bëjë që femrat të duken në formë të …

Seksi të zgjat jetën

Aktiviteti seksual nuk është vetëm një kënaqësi, por tashmë mund të ndihmojë për një jetë sa më të gjatë dhe sigurisht edhe shumë më të lumtur. Nuk është ndonjë zbulim shumë i madh, por …

Seksi në treshe? Po, apo jo?

A është seksi treshe një mënyrë e mirë për të rindezur shkënditë në një marrëdhënie? Meshkujt, në përgjithësi janë gati, veçanërisht nëse bëhet fjalë për dy femra dhe një mashkull. Edhe …

Seksi dhe monogamia

Vetëm pesë për qind e gjitarëve e praktikon, pavarësisht se tradhtia është universale. Megjithatë nuk mungojnë raste të veçanta, si ajo e miut të Kalifornisë, një specie pjesëtarët e së …

14 arsye që e motivojnë jetën seksuale

Për të tërhequr partnerin, për t’u eksituar, por edhe për të hequr mërzinë, për t’i dhënë atij apo asaj sa më shumë kënaqësi duhet që të digjen disa kalori. Janë plot 237 arsye “të mira” …