Tag: Shtatzënia

Seksi gjatë shtatzënisë?

Në qoftë se shtatzënia shkon pa komplikime, konsultohuni me mjekun dhe gjithçka OK – nuk ka arsye se përsë tia ndaloni vetes kënaqësinë. Shoqata gjermane e gjinekologëve thotë se seksi gjatë …