Tag: Të qeshurat

Të qeshurat i bëjnë mirë shëndetit

Me efekte të ngjashme me ato të sportit, të qeshësh ul tensionin e gjakut, redukton stresin, stimulon oreksin dhe vendos në punë sistemin imunitar. Analizat më të përparuara biologjike …