Tag: Thonjtë

10 bindjet që duhen rrëzuar

Truri, flokët apo thonjtë 10 bindjet që duhen rrëzuar. Revista shkencore “Environmental Graffiti” ka publikuar një sërë bindjesh të gabuara për organizmin e njeriut, që nga kufizimi i …

Cfarë tregojnë thonjtë?

Thonjtë shpesh janë tregues të tërë shëndetit. Forma, ngjyra dhe shkëlqimi i thonjve tregojnë ndryshimet e caktuara dhe sëmundjet e ndryshme. Nëse thyhen lehtë, mungon kalciumi dhe …