Posts tagged with "trajtimi i akneve"

Aknet

Aknet
Arsyeja më e fortë pse kemi akne, është STRESI! Trajtat e tyre ndryshojnë dhe variojnë nga karakteristikat dhe përmasat. Ato mund të shfaqen në moshën e pubertetit, por nuk janë të pakta edhe rastet në moshat e rritura, herë-herë edhe tek gratë në fillim të menopauzës. Terapitë korrektuese të akneve ndihmojnë zonën problematike duke eliminuar aknet e dukshme dhe duke parandaluar aknet e reja. Gjithashtu, ndihmojnë në rigjenerimin... 

Ja zgjidhje për një lëkurë të pastër

Ja zgjidhje për një lëkurë të pastër
Kur jeni të rinj, mezi prisni sa të largohen. Kur jeni të rritur, habiteni që u kthyen përsëri.Për fat të mirë, trajtimi i akneve në dhjetëvjeçarët e fundit është përmirësuar dhe prandaj është më i thjeshtë kurimi i tyre. Faktor vendimtar është gjeni. Me fjalë të tjera, mund të trashëgohen karakteristikat e lëkurës dhe kështu edhe predispozita për akne.Lëkura e fytyrës, kraharorit dhe e shpinës ka mijëra gjëndra...