Posts tagged with "ulja e kolesterolit"

Dieta e Klinikes se Klivelandit vëtëm 3 ditore

Dieta e Klinikes se Klivelandit vëtëm 3 ditore
Kjo diete ka qene ne qarkullim qe prej vitit 1985 ne internet dhe  kopje te saj jane bere popullore sepse premton humbje peshte ne menyre te shpejte, pastrim te brendshem te trupit, ulje te Kolesterolit dhe rritje te energjise se trupit. Sidoqofte nuk egziston asnje burim shkencor qe te vertetoje kete “reaksion special te metabolizmit” qe vjen duke hyre ne kete diete. Shpesh here eshte quajtur “Dieta e Klinikes se Klivelandit”, dieta 3 ditore...