Posts tagged with "unaza fejese"

Aksesoret jane kthyer ne miqte me te dashur te femrave

Aksesoret jane kthyer ne miqte me te dashur te femrave
Zinxhire, unaza, varese, byzylyke apo vathe, nuk gjen femer qe nuk i perdor. Te medhenj, te vegjel, me ngjyra pa ngjyra, me gure pa gure: ka per te gjitha shijet dhe tipat. Aksesoret prej kohesh jane kthyer ne miqte me te dashur te femrave. Zinxhire, unaza, varese, byzylyke apo vathe, nuk gjen femer qe nuk i perdor. Te medhenj, te vegjel, me ngjyra pa ngjyra, me gure pa gure: ka per te gjitha gustot dhe tipat. Aksesoret prej kohesh jane kthyer ne...