Posts tagged with "ushqimi të diabetiket"

Kanella dhe farat e rrushit të dobishme për diabetin

Kanella dhe farat e rrushit të dobishme për diabetin
Si një nga sëmundjet më të përhapura në botë, diabeti kërcënon shëndetin e njeriut. Zë vend në pesë sëmundjet e para të cilat shkaktojnë vdekjen dhe nëse nuk kurohet mund të shkaktojë dëmtim të veshkave, verbim dhe shfaqje të sëmundjeve të zemrës dhe enëve të gjakut. Por specialistët pohojnë se diabetikët mund ta mbajnë nën kontroll këtë sëmundje pa ndihmën e ilaçeve , vetëm me anë të një zgjedhjeje të mirë...