Tag: ushtrimet fizike

Si mund të ushtrojmë mendjen

Ushtrimet fizike na ndihmojnë të ruajmë linjat ndërsa zhvillimi i lidhjeve të trurit dhe rrjeteve neuronale aktivizojnë trurin tonë. Si mund ta aktivizojmë trurin? Ekzistojnë ushtrime dhe …