Posts tagged with "veshje per gra shtatzena"

Rroba për shtatzënat

Rroba për shtatzënat
Një tjetër faktor i rëndësishëm në zhvillimin normal të embrionit dhe në shëndetin e nënës, është edhe veshja që gruaja shtatzëne përdor. Pikë së pari, ajo duhet të mënjanojë idetë se gjatë kësaj periudhe do të shtoj në peshë apo do të duket më e shëmtuar. Ajo duhet të dijë se po përgatitet të sjellë në botë një fëmijë që për të do të jetë më i bukuri i mundshëm.  Read More →