Posts tagged with "veshje të brendshme"

Të brendshme seksi

Të brendshme seksi
Shikoni reklamën kreative të brendit kanadez për veshje të brendshme “La Senza”, që me siguri do t’ju disponojë. Pas serive të dhjetë reklamave “më moderne”, vijon një reklamë tjetër festive dhe pak më shumë seksi se ato të prezantuarat. Shikoni reklamën kreative të brendit kanadez për veshje të brendshme “La Senza”, që me siguri do t’ju disponojë.  Read More →