Tag: Veshjet intime

Veshjet intime për mbrëmje të planifikuar

E vetmja pjesë e veshjes, e cila nuk ndikohet aspak nga ndryshimi i klimës apo i temperaturës, janë të brendshmet. Me ditë të tëra keni ëndërruar dhe planifikuar që të kaloni mbrëmjen vetëm …