Posts tagged with "veshjet sportive"

Këtë verë në trend veshjet sportive

Këtë verë në trend veshjet sportive
Femrave për të qenë sa më “trendy” nuk duhet t’i mungojnë dollapit të tyre pantallonat në formë tutash, të prera nga një copë e vetme dhe të lehta për t’u veshur Nuk ishin pak, por të shumta sfilatat që shpalosën modele të reja dhe tendencat e fundit të verës së sivjetshme. Këtë verë mbretëresha e tendencës janë tutat. Femrat për të qenë sa më “trendy” nuk duhet t’i mungojnë dollapit të tyre pantallonat...