Tag: vetulla

Vetulla afatgjata

Me këtë teknikë vizatohen qimet të cilat mungojnë, ndërsa të metat mund të korrigjohen. Ngjyra, forma e vetullave të “reja” i përzgjedhim së bashku. Pasi që biem dakord, fillohet me …

Kujdesi për qerpikë dhe vetulla

Qerpikët e rinj dalin çdo disa javë. Kujdesi shtëpiak ka rekomanduar maskën klasike me anë të vajit të ricinit. Ajo mund të jetë e dobishme, por është shumë jo praktike dhe ju me siguri nuk …