Posts tagged with "zbokthi"

Kosi largon zbokthin

Kosi largon zbokthin
Nëse nuk pëlqeni përdorimin e produkteve për flokë të mbushura me kemikate dhe dëshironi të merrni më të mirën nga natyra në luftën kundër zbokthit, ju rekomandojmë disa ilaçe shtëpiake që sigurisht që do të japin rezultate të shkëlqyeshme. 1.    Zhytni në ujë pak fara të fenugreek. Në mëngjes bluajini në pastë, duke përdorur pak ujë në të cilin i keni mbajtur gjatë natës. Vëreni pastën në lëkurën e kokës... 

Keshilla per te luftuar zbokthin

Keshilla per te luftuar zbokthin
Zbokthi eshte nje problem i cili mund te luftohet me lehtesi me disa keshilla te cilat mund ti vini ne praktik edhe me produktet shtepiake. Bukuria e flokeve fillon nga lekura e kokes, per kete arsye kujdesi qe duhet te tregoni per lekuren e kokes eshte i rendesishem per floke te shendetshem.  Read More →

Cilët janë shkaktarët e zbokthit

Cilët janë shkaktarët e zbokthit
Janë të shumtë ata pacientë të cilët mund të kenë një flok të dëmtuar i cili përveçse mund të mbartë shumë yndyrë krijon dhe ciflat e bardha që cilësohen si zbokth. Pjesa më e madhe e pacientëve që vuajnë nga ky element, mund të kenë kaluar situata stresuese. Por në të shumtën e rasteve edhe ndërrimi i shpeshtë i shampove mund të çojë në krijimin e zbokthit.  Read More →

Mundeni zbokthin

Mundeni zbokthin
Shamponët kundër zbokthit ndoshta janë efektivë, mirëpo janë të rrezikshëm, sepse përmbajnë disa substanca agresive, të cilat ndikojnë negativisht në shëndetin e njeriut. Për këtë arsye ju rekomandojmë që zgjidhjen e këtij problemi ta gjeni përmes rrugëve natyrale. Zbokthi ndodh për shkak të pastrimit dukshëm masiv të qelizave të vdekura nga kafka. Deri të paraqitja e tij vjen për shkak të regjenerimit të shpejtë të... 

Si te heqim zbokthi

Si te heqim zbokthi
Zbokthi është një defekt, të cilin askush nuk është i gatshëm ta përballoj. Ndonjëherë produktet specifike që ju mund të provoni qëllojnë të jenë shumë agresivë për flokët tuaj, veçanërisht nëse problemi është i vogël dhe i lokalizuar. Kujdes, mbani mend. Nëse ju keni flokë të lyera dhe zbokthi është shtuar më shumë se më parë mundohuni që para lyerjes tjetër t’i bëni një trajtim flokut tuaj në mënyrë që...