Të freskëta në mëngjes

Çfarë kërkojmë pas një nate pa gjumë jashtë nëpër festa e klube? Më e rëndësishmja është që sytë të mos tregojnë të lodhur e të përgjumur.

Pas një nate të lodhshme, doni të dukeni me sy të çlodhur. Si do ta arrini: Me korrektor. Nëse keni rrathë të zinj, zgjidhni një me përbërje kremoze dhe përhapeni me penelin përkatës.

Nëse sytë tuaj janë nxirë lehtë në cepin e brendshëm, provoni një korrektor në formë të lëngshme.