Te gjeni unazen perfekte

Nese po mendoni te martoheni dhe gjithmone keni enderruar nje unaze fejese te Cartier tashme mund te perfitoni nga eksperienca e Bridal Sunday per te gjetur ate qe keni kerkuar gjithmone.

Per cfare behet fjale? Ashtu sikurse thote dhe emri, behet fjale per iniciativa speciale.

Te zgjedhesh nje unaze Cartier do te thote qe te zgjidhni nje unaze fejese nga nje firme luksoze eshte e vetmja qe ka sigurine e gureve te paster dhe te desing i studiuar ne detajet minimale. Gjithashtu mund te zgjidhni dhe firma te tjera prestigjoze ju mjafton te zgjidhni./ikub/