Të mirat shëndetësore të domates

domateJu ndodh shpesh edhe ju që të gatuani dhe gjithmonë jeni mësuar që të qëroni lëkurën e domateve? Është shumë më mirë nëse domatet i lini ashtu siç janë.  Erdhi koha që ta harroni këtë zakon.

Lëkura e domates ose e gjithë kjo perime është shumë e pasur me likopen që ka vetinë të mos humbasë gjatë gatimitbëhet fjalë për një antioksidues të fuqishëm ku veçoritë e tij antikanceroze studjohen shumë, dhe akoma e pasur me fibër të çmuara për të gjithë organizmin sidomos për sistemin tretës . Ju ndihmojnë shumë në qarkullimin e gjakut, në uljen e tensionit dhe janë shumë të mira për të gjithë ato persona që vuajnë nga tensioni.

Komento