Tendenca e thonjve këtë sezon

Tendenca e thonjve këtë sezonFemrat kudo në botë, i kushtojnë rëndësi edhe thonjve. Ekspertët që i realizojnë, kanë sugjeruar disa modele si duhet t’i bëni thonjtë këtë sezon.

Ngjyrat shkojnë nga më e errëta, deri te ngjyrat e stinës. Vjeshta tregon rënien e gjetheve, zymtësinë por tendenca e thonjve, përfshin modele interesante, duke shkuar edhe te ngjyra e argjendë dhe shkëlqimi.

Zbukurimet prej kristali i japin thonjve një pamje të bukur.

Për më tepër shikoni disa prej fotove:

Tendenca e thonjve këtë sezon

Tendenca e thonjve këtë sezon

Tendenca e thonjve këtë sezon