Thonjte dhe trendi per dimrin

Dimri tashme ka trokitur, dhe manikyri si cdo tendence tjeter pershtatet me sezonin e ftohte. Dominojne ngjyrat e forta dhe te erreta, e kuqe, viollce, blu. Klasiku i madh “french” tashme propozohet ne versionin e kundert te tij.

1- E kuqe e thelle

E kuqja intense, me xixa ose mat, eshte nje “evergreen” qe nuk perendon kurre, dhe mbi te gjitha ne dimer eshte i pershtatshem per te gjitha moshat.

2- Manikyr viollce

Mes ngjyrave “hot” te sezonit viollca e thelle eshte me e propozuara nga shtepite kozmetike.

3- Manikyr French klasik

Nje nder klasik me te medhenj, manikyri French, eshte i pershtatshem per te gjitha sezonet, per pamje elegante dhe te rafinuar.

4- Manikyr frech me nuanca roze

pasi te keni mesuar tekniken e french-it, mund te luani me kombinime te ndryshme ngjyrash.

5- Frech manikyr i kundert

Kjo eshte e reja e fundit e sezonit. E kunderta e frenchit, idea eshte e thjeshte: kete here me ngjyre te bardhe nuk jane majat e thonjve por heneza e thoit. /Ikub

Komento