Thonjtë metalikë janë në modë

Në spektaklin e ndarjes së çmimeve “MTV Video Music Awards 2011”, Demi Lovato i kishte mahnitur të gjithë të pranishmit me një hije dhe elegancë platinum,si dhe tenin e saj, që kishte përshtatur nga maja e flokut e deri tek gishtërinjtë e këmbëve.

Ajo pothuajse kishte prekur dhe përdorur manikyrin e duhur multi-dimensional.

Po ashtu, edhe thonjtë metalikë janë në modë, e këtë e ka vërejtur fare mitë Demi Lovato.