Thonjte qe krijojne vijezime

Thonjte qe krijojne vijezime Nje nder problemet qe hasim tek thonjte jane vijat qe ato krijojne. Thonjte mund te krijojne vijezime horizontale, dhe kjo mund te vij si pasoje e ndonje problemi me shendetin ose kur perdorni medikamente.

Ndersa kur vijezimet jane vertikalisht, ndodh nga mosha, thonjte humbasin elasticitetin e tyre.

Ne kete rast eshte mire te perdorni nje krem apo vaj specifik per te hidratuar thonjte.

Por mund ta mbuloni problemin e vijave edhe me manikyr, nese aplikoni nje manikyre me ngjyre, vijezimet do te jene me pak te dukshme, ose mund te drejtoheni ne nje qender estetike per te rregulluar kete problem.