Thonjtë të cilët shndrisin në terr apo vërtet jo?

Vajzat ka provuar këshillën të cilën e kanë gjetur në Internet se si ta bëjnë llakun me ndihmën e të cilit thonjtë shndrisin në terr.

Si kanë kaluar përgatitjet e llakut të famshëm dhe cilat kanë qenë rezultatet shikonin video.

Në internet sot ka faqe dhe kanale të shumta me këshilla se si të bëni diçka vetë, mirëpo shpesh mund të ndodhë që ato thjesht nuk janë këshilla të mira dhe që nuk e kanë afektin të cilin ua premtojnë përdoruesve.

Ky është njëri ndër shembujt e këshillave të tilla, transmeton Telegrafi.

Vajzat kanë dëshiruar të bëjnë llakun i cili shndrit në terr dhe sipas recetës kanë marrë llakun e tejdukshëm dhe shkoptha shndritës.