Thuajini lamtumirë erës së këmbëve…

këmbëtI keni parasysh ato problemet shqetësuese kur sapo të hiqni këpucët ju vjen era e këmbëve. Shpesh herë sado që ti lani gjëndrat e djersës prodhojnë një aromë shumë të besdisshme.

Çdo gjë fillon nga tipi i lëkurës që ne kemi. Ne do t’ju këshillojmë që sa herë të  keni kështu problemesh të merrni një  legen dhe ta mbushni  me 3 litra ujë të vakët, të cilit duhet ti shtoni rreth 200 gr uthull molle, lëng limoni.

I fusni këmbët në këtë ujë për 20 minuta. Këtë metodë është mirë ta përdorni tre herë në javë.

Vetëm në këtë mënyrë do të hapen poret e lëkurës dhe nuk do të djersitni.

Do i thoni lamtumirë erës së keqe që ju shqetëson.