Tortat e dasmës, gjigande dhe origjinale

Ironike, mistike, religjoze apo origjinale, në cdo rast ato mbeten simbolet e kurorëzimit të një jete të gjatë me të mira e hidhërime mes dy njerëzve.

Bëhet fjalë për tortat e dasmës, të cilat janë një simbol i pazëvendësueshëm për ditën më të rëndësishme të dy njerëzve që shkojnë në altar.

Por nga ana tjetër, të gjithë janë kuriozë të shikojnë madhësinë dhe formën që ka vendosur t’i japë cifti simbolit më të bukur të celebrimit.

Ndonjëherë krijohen forma aq të rralla sa është një mëkat t’i hash. Le të shohim disa prej tyre.

Tortat e dasmës