Trendi i ri flokë me ngjyra shumë të ndezura

Trendi i ri flokë me ngjyra shumë të ndezuraNjerëzit e zakonshëm, i marrin si model stilin e flokëve të yjeve të muzikës apo filmit.Por, ky trend e ngritë në një nivel tjetër, stilin e flokëve, transmeton Telegrafi.

Me anë të ngjyrave të forta, ngjyrosja e flokëve po bëhet si të jetë një galaksi e vërtetë.

Fotografi të ndryshme në rrjete sociale, tregojnë të rinjtë, teksa kanë ngjyra të flokëve, të ngjashme me ato që shihen vetëm me teleskop.

Trendi i ri flokë me ngjyra shumë të ndezura

Ngjyra e kaltër, rozë dhe e zezë janë dominuese në flokët e shumë femrave dhe meshkujve, që po imitojnë dukjen e galaksisë.

Trendi i ri flokë me ngjyra shumë të ndezura