Tumoret, shumë shpejt testimi i vaksinës tek njeriu

Shumë shpejt do të fillojë eksperimentimi tek njeriu i një vaksine anti-tumor, e zbuluar nga një grup shkencëtarësh të Universitetit të Cmaerino dhe atij të Torinos.

Në ditët e para të nëntorit duhet të fillojë rekrutimi i pacientëve.

Vaksina ndikon në një pjesë AND-je që injektohet në muskujt e pacientëve të operuar dhe që i janë nënshtruar terapive tradicionale.

Vaksina synon që të luftojë tumorin dhe evitojë përsëritjen e tij.

Komento