Turbani është hit i ri

Turbani është modern dhe kohët e fundit vërehet gjithnjë dhe më shumë tek njerëzit e famshëm të cilët kanë kërkuar të përshtatin stilin e vet.

Turbani dikujt i duket qesharak, kurse për dikë është shenjë e luksit. Gjithçka varet nga mënyra e kombinimit me pjesën tjetër të veshjes. Ky aksesor modern mbahet vetëm në raste solemne dhe atëherë kur dëshironi të lini përshtypje.

Prej njerëzve të famshëm sot turban janë përpjekur të mbajnë Salma Hayek dhe Kate Moss. Vendosni vetë a do të keni në stilin tuaj një aksesor të tillë modern dhe urban. /Telegrafi/