Veshje trendi për këtë sezon

modelet (2)Thjeshtësia është çelësi i suksesit gjithmonë duhet të jeni më tepër tek modelet e veshjeve të lehta dhe të rehatshme. Pa shumë mundim sot mund të arrini kombinimet perfekte. Ka variacion modelesh, ngjyrash, materialesh. Në këto ditë të ngrohta ju nevojitet një veshje që t’ju mbajë pak freskët dhe të ndjeheni komodë.

Do t’ju sugjerojmë disa modele që ju përshtaten, disa kombinime të thjeshta por njëkohësisht shumë sharmante. Në këto veshje pasqyrohen qartë tendencat e këtij sezoni, floral print, ngyra të ndezura, aksesorë të mëdhenj, çanta dore të formave të ndryshme.

modelet (9) modelet (3)modelet (2) modelet (4) modelet (5) modelet (6) modelet (7) modelet (8)  modelet (10)modelet (11)