Vëthët, këtë pranverë janë gurë të çmuar

Plotësojnë në perfeksion edhe veshjet më të thjeshta, duke i dhënë dritë fytyrës dhe duke dhënë veçanti edhe kur visheni qoftë dhe me xhinse. Vëthët nuk janë kot mes bizhuterive më të dashura të femrave.

Tendencat e pranverës flasin qartë: protagonistë të modeleve janë diamantët, zafiri, rubini dhe gurët e ngjyrosur. Zgjedhja mes shumë modeleve është e juaja.

E rëndësishme është që të jenë të çmuar. Shfletoni galerinë dhe ëndërroni bashkë me ne!