Vetulla afatgjata

Me këtë teknikë vizatohen qimet të cilat mungojnë, ndërsa të metat mund të korrigjohen.

Ngjyra, forma e vetullave të “reja” i përzgjedhim së bashku. Pasi që biem dakord, fillohet me pigmentimin në lëkurë.

Trajtimi mund të zgjasë 1-2 orë, varësisht prej llojit të lëkurës dhe duhet të përsëritet pas katër deri gjashtë javësh.

Pas çdo trajtimi, klientët mund të kthehen menjëherë në jetën sociale. Ngjyra në fillim është pak më e fortë, ndërsa rezultati final shihet pas shtatë ditësh. /Telegrafi/

One Comment

  1. kush e bene kete trajtim?????

Komento