“Vetullat pa hark”, trendi i sezonit

“Vetullat pa hark”, trendi i sezonitNëse doni të largoni gjurmët e viteve nga fytyra juaj, por nuk keni para për t’iu nënshtruar procedurave kirurgjikale, mos u dëshpëroni! Trendi i ri i bukurisë mund të bëhet arma juaj sekrete“Vetullat pa hark”, ose vetullat e drejta tanimë po prezantohen si mënyra më e lirë dhe më efektive për t’umë e re.

Megjithëse vetullat e harkuara kanë qenë prej vitesh në modë, falë aftësisë së tyre për të zmadhuar syrin, ekspertët besojnë se ato nxirrnin në pah vijat më të holla të fytyrës.

Mirëpo, shmangia e harqeve është një teknikë shumë më natyrale. “Vetullat mund të bëhen më të rralla me moshën, por me pak ndihmë mund ta ruajmë formën e tyre, çka do të sillte një ndryshim të madh në pamje”, thotë një ekspert.

Pamja e re e disa yjeve bëri bum në shfaqjet pranverë/verë 2015. Victoria Beckham, Suki Waterhouse, Natalie Portman dhe Miranda Kerr, tashmë janë bërë “kampionet” e vetullave pa hark.