Xhinset super të shkurtra

Xhinset nuk dalin asnjëhërë nga moda, që në momentin që janë shfaqur për herë të parë deri në ditët e sotme ato preferohen shumë nga femrat.

Tendenca e fundit e tyre janë ato të shkurtrat, të cilat konsiderohen shumë joshëse dhe provokuese.

Kjo është një fotogaleri me disa personazhe të njohur femra, të cilat kanë zgjedhur xhinset e shkurtra.